Hemma.


Kommentarer
Postat av: Sara

Väldigt smart drag att ta hytt på båten!! Vi gjorde misstaget i somras att inte göra det. V som brukar somna ca 19.30 var därmed vaken och totalt övertrött ända fram tills klockan var 00.15 och vi kom ner till bildäck och i den tysta mörka bilen! Det var kämpigt!! För att inte tala om alla andra som blev överlyckliga av att ha en skrikandes 1 åring till och från när de försökte sova ;)

Svar: Åh fy, det kan inte ha varit roligt!!! :( Övertrötta och överstimulerade barn är iiiiinte kul! Såg att Vidar håller på att få tand! Sixtens har just kommit upp nu (så jag hoppas på en lugn och tillfreds unge inom kort), har det varit stökigt? I natt vaknade Sixten klockan två och tyckte att vi skulle gå upp. Dumma tänder!!
Emla

2012-08-30 @ 09:42:52
URL: http://mammasara.wintland.se
Postat av: Sara

Det är bökigt värre!! Men det är så svårt att säga vad det beror på eftersom han fått masslingvaccinationen så det kan vara den också. Var mer eller mindre vaken till kl 01 inatt innan han till slut somnade. Puuh! Hoppas jäklarna spricker igenom snart och att våra båda barn blir glada och till freds igen :)

2012-08-30 @ 14:17:47
URL: http://mammasara.wintland.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0