Här kommer natten..


Kommentarer
Postat av: Sara

Fårstår dig precis!! Vi har haft samma nu. Och mitt i allt började han vägra vällingen :( INTE BRA fick dock till min glädje i honom lite idag!
Man känner sig så maktlös och samtidigt blir man lite frustrerad. Hur svårt skall det vara att sova?? Och när ens enda egentid försvinner blir man inte heller så glad :( börjar vända smått här nu men ännu kämpigt. Enda jag kan trösta dig men är att det vänder. Så håll ut <3

Svar: Tack för stöttande ord! Det går lite bättre nu. Fortfarande ganska sena kvällar men vi tar lite i taget. Han är inte så ledsen nu i alla fall. :)
busamedemla.blogg.se

2012-12-30 @ 17:10:18
URL: http://mammasara.wintland.se
Postat av: Terese

Aaaa fy så jobbigt...vi har haft apjobbiga perioder när det gäller sovrutiner....helt åt skogen när de hade lärt sig gå och vi har en halvjobbig period nu då dom somnar lätt vaknar efter några min! Och så tar det ett par timnar att få dom att somna igen och det enda som funkar är i våran säng. Men inte nog med det så när den ena har somnat så vaknar den andra...antar att det beror på att vi håller på med inskolningar nu så och så är det jobbigt att behöva dela sin mamma med andra barn :) Hoppas det snart blir bättre snart!








Svar: Tack! Det börjar reda upp sig lite nu. Läste att separationsfasen är som värst kring 11 månader. Så säkert därför. Plus att han lärt sig att gå. Världen blir ju helt plötsligt mycket större. ;) hoppas det går bra med inskolningar och nya verksamheten!
busamedemla.blogg.se

2013-01-01 @ 14:14:48
URL: http://betglundsjoqvist.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0