En vit värld.


Kommentarer
Postat av: karin

Milo har förkylningsastma. Han får aeromir när han blir förkyld. I början var det jätteobehagligt för han fick knappt nån luft! Nu 1 år senare är det väldigt sällan han behöver ta aeromiren. Vid något enstaka tillfälle kan han bli lite tung i andningen vid förkylning, men det är sällsynt nu! Min slutsats är att det är på väg att växa bort! Vi har en aeromir på milos förskola med om han skulle bli tungandad när han är där.
Läkaren som vi hade på barnmottagningen sa att det antagligen skulle försvinna.
Hoppas att sixten kryar på sig snabbt!

Svar: Skönt att det växer bort för Milo! Har ni upplevt att han varit sjukare oftare än vanligt och behövt mer tid för återhämtning hemma? Tack för att du kommenterar!
busamedemla.blogg.se

2014-04-01 @ 07:57:40
Postat av: Hilda

Å, hoppas ni kryar på er snart, allihop, och särskilt Sixten! Vi trodde ju ett tag att Åsa hade förkylningsastma under föra vintern/våren, men i år har det intr alls varit lika besvärligt för henne. Men hon är alltid den av barnen som är rosslig och snorig, nästan aldrig Morgan, eller åtminstone inte lika länge dom henne.
Hoppas han svarar bra på medicinen och att han blir frisk nu! Många kramar!

Svar: Ja nu SKA vi krya på oss. Det har jag bestämt. Skönt att Åsa inte har samma besvär längre. Det växer ju oftast bort. Jag hoppas att det bara är en kort period för Sixten. Snart kommer sommar och värme. Då blir allt bra!
busamedemla.blogg.se

2014-04-02 @ 19:59:20
Postat av: Karin

Jag tror inte att Milo har varit mer sjuk, hans immunförsvar verkar vara mycket bättre än Neos (peppar peppar). Däremot så har återhämtningen varit lite långsammare än Neos, man vill ju inte lämna honom när andningen är ansträngd. I början var vi hemma ganska länge, men nu är han på fsk om han bara behöver få en puff vid vilan.
Nu har han nog bara varit förkyld en gång iår och då var det inte alls lika illa som för ett år sen då vi trodde att han skulle sluta andas!

Svar: Hu stackars liten. Skönt att han har ett bra immunförsvar. Kan tänka mig att återhämtningen är något längre. Vi bestämde på en gång att Sixten blev hemma hela veckan så att allt kan lägga sig. Så får vi ta beslut i helgen på hur vi går vidare. Få va hemskt när det blir sådär akut med andningen. Doktorn sa åt oss att åka in direkt om det skulle bli väldigt ansträngt. Då vill man ju liksom helst bo 50 m från lasarettet. ;D
busamedemla.blogg.se

2014-04-02 @ 21:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0